Fibaro Dimmer 2

59.99

Pas de helderheid van lichtbronnen in uw huis aan om mooie licht effecten te creëren en energie te besparen. De Fibaro dimmer 2 is ontworpen om compatibel te zijn met groene verlichtingstechnologieën zoals LED en compacte fluorescerende lampen en kan eenvoudig worden geïnstalleerd achter lichtschakelaars en andere armaturen. Fibaro geeft u de gelegenheid om sfeer te maken welke herrinnert wordt bij de aanraking van een knop of volgens een programma onder bepaalde voorwaarden moet plaatsvinden, zoals rustige verlichting naar de badkamer in de nacht of het verlichten van uw oprit als u thuis komt.

Artikelnummer: FIBDIMMER2 Categorie:

Beschrijving

Dimmer 2 is de nieuwste micro module in het Fibaro assortiment, het is een ‘smart’ device dat het type lichtbron herkent en daarna zelf automatisch het calibratie proces uitvoert. Met deze module kunt u de verlichting bij u thuis bedienen en het energie verbruik monitoren en verminderen. De Dimmer 2 module is volledig compatibel met de Z-wave plus standaard en is uitgerust met de nieuwste 5e generatie Z-wave chipset. De ingebouwde LED informeert u over het installatieproces. Met deze nieuwe module kunt u scenes koppelen aan de schakelaar, met één druk op de knop kunt een scene activeren het is nog nooit zo makkelijk geweest!

De module is beveiligd tegen oververhitting, overbelasting en kortsluiting. Wanneer zich één van deze situaties zich voordoet, krijgt u meteen een melding op uw mobiele device.

 

Extra informatie

Kleur

Zwart, 230V

Andere suggesties…